Selecteer een pagina

SOLIDWORKS Plastics

Wanneer je kunststof producten ontwerpt en eventueel fabriceert, kan de oplossing van SOLIDWORKS Plastics je veel voordeel brengen. Deze tool helpt je met het zo goed mogelijk ontwerpen van kunststof producten en matrijzen. Je analyseert welke aanpassingen in geometrie, matrijs, materiaal en bewerkingen nodig zijn om je time-to-market te verkorten en eventuele kosten te reduceren.

Maak kennis met de SOLIDWORKS Plastics pakketten

Bekijk hieronder de SOLIDWORKS Plastics omgeving

Een SOLIDWORKS Plastics licentie kopen?

Met SOLIDWORKS Plastics ervaar je zelf dat de intuïtieve interface, jou als engineer, stap-voor-stap door het analyseproces leidt. Een geïntegreerde workflow begeleidt je namelijk bij het vinden van de juiste instellingen. Verder kom je er achter dat je kunt experimenteren met vloeiwegen, injectie locaties, maten en vormholte layouts. Deze oplossing heeft een automatische vloeiwegen technologie voor complexe samengestelde matrijzen. De ‘SOLIDWORKS Plastics materiaal bibliotheek’ beschikt over duizenden onderdelen waarmee je oneindig veel alternatieven kunt uitproberen.

Vergelijk hier Plastics Standard, Professional & Premium

Waarom kies je voor SOLIDWORKS Plastics Simulatie software?

SOLIDWORKS Flow Simulation

Met SOLIDWORKS Flow Simulation kunnen ontwerpers en engineers vloeistof- en gasstromen simuleren in de werkelijke gebruikssituatie, ‘what if’-scenario’s uitvoeren én op de gevolgen daarvan anticiperen. Middels een doelgerichte aanpak krijg je eenvoudig inzicht in de virtuele presentaties van het ontwerp, onder realistische test-omstandigheden.

Lees alles over SOLIDWORKS Flow Simulation >

SOLIDWORKS Plastics in de cloud

Naast de rol ‘Collaberative Business Innovator , bestaan er nog heel veel andere rollen binnen het 3DEXPERIENCE Platform. Zodat je heel eenvoudig verschillende facetten binnen het productontwikkelproces aan elkaar kunt verbinden. Je kunt ook direct ontwerpen, beheren, simuleren en de productie aansturen vanuit dit platform. Hoe dat in zijn werk gaat en welke voordelen je dat kan opleveren lees op de 3DEXPERIENCE Platform pagina.

Lees alles over werken in de cloud >

Dit zijn wij. CAD2M.

Met alleen de beste software ben je er natuurlijk niet. Wij, CAD2M’ers, worden pas echt enthousiast wanneer we jou, met onze maakkennis, kunnen helpen met het optimaliseren van je matrijzen en mallen. Waarmee helpen we jou?

Dit wil je vast weten

Antwoord:

We snappen je vraag, maar er is eigenlijk niet heel snel een goed antwoord op te geven. De prijs valt of staat met welke SOLIDWORKS producten je in je bezit hebt. SOLIDWORKS Plastics is een uitgebreid product, en heeft verschillende varianten. We lichten een specifieke prijs voor jou liever persoonlijk toe.

Contact met een CAD2M’er >

Antwoord:

Voor iedereen die te maken heeft met het produceren van spuitgietmatrijzen. Het ontwikkelen en maken hiervan kost namelijk een hoop geld. Om die reden is het van groot belang om vooraf te weten of de matrijs geen mankementen heeft. De perfecte tool hiervoor is SOLIDWORKS Plastics.

Contact met een CAD2M’er >

Antwoord:

Elke keer wanneer een matrijs getest moet worden is het anders en dat begrijpen we bij CAD2M maar al te goed. Daarom is er niet één SOLIDWORKS Plastics pakket voor iedereen, maar zijn er keuzes in wat het best bij jouw product en of bedrijf past. Kies voor Standard, Professional of Premium.

Vergelijk de Plastics pakketten >

Taco Willemsen

Word jij ook een tevreden SOLIDWORKS Plastics gebruiker?

Er zijn tal van mogelijkheden binnen de SOLIDWORKS Plastics software én CAD2M. Wij helpen je heel graag ontdekken wat het meest geschikt is voor jou.

Contact met CAD2M'er

SOLIDWORKS bij VH Verpakkingsmachines

Kortere time-to-market

Doordat VH Verpakkingsmachines SOLIDWORKS 3D CAD en Simulation gebruiken, kunnen zij de producten sneller op de markt zetten, met minder constructeurs.

Bekijk de video