Selecteer een pagina
SOLIDWORKS 3D CAD met CAD2M

SOLIDWORKS Services

Een SOLIDWORKS desktop kooplicentie schaf je eenmalig voor het leven aan, maar om up-to-date te blijven is het verstandig om daarbij SOLIDWORKS Services (onderhoud) af te sluiten. Je krijgt onder andere toegang tot de nieuwste software updates met jaarlijks  goede verbeteringen. Zodat jij nog efficiënter en makkelijker kunt werken. Bovendien mag je dan gebruik maken van onze CAD2M Helpdesk.

Contact met CAD2M'er

Met SOLIDWORKS Services heb je recht op

5

Alle software updates

Altijd up-to-date zijn is belangrijk om voorop te blijven lopen in de maakindustrie. Met SOLIDWORKS services krijg je automatisch toegang tot de nieuwste software updates en bugfixes, waardoor de software nog gebruiksvriendelijker wordt en jij je werk nog efficiënter kan doen.

5

De online SW kennis database

Met Services kun je ook inloggen op mysolidworks.com. Hier kun je 24/7 online op zoek naar antwoorden op je SOLIDWORKS vragen. Je vindt hier een uitgebreide Engelstalige bibliotheek met blogs en trainingsvideo’s.

5

SOLIDWORKS CAM

Je hebt gratis toegang tot SOLIDWORKS CAM wanneer je SOLIDWORKS Services afsluit. Hiermee zorg je dat je ontwerp en productie samenkomt in één systeem. Je kunt zo vroeg in het proces al zien hoe de productievertaling zal zijn.

5

Het SOLIDWORKS klantportaal

Bij het afsluiten van SOLIDWORKS Services krijg je direct toegang tot het SOLIDWORKS klantportaal. Via dit klantportaal krijg je toegang tot de product downloads en updates. Maar hier vind je ook productinformatie. Zodat je het maximale uit je software kunt halen.

5

Het discussiëren via SW forums

Wereldwijd gebruiken heel veel mensen dagelijks SOLIDWORKS. En veel van die gebruikers delen graag hun ontdekkingen en succesverhalen, maar ook vragen via community’s en forums. Met onderhoud heb jij hier toegang tot.

5

SOLIDWORKS Visualize

Bij de aanschaf van SOLIDWORKS Professional of Premium én services, kun jij ook gebruik maken van SOLIDWORKS Vizualise. Hiermee maak jij eenvoudig een ‘echte’ afbeelding van je ontwerp voor bijvoorbeeld marketing- of sales doeleinden.

SOLIDWORKS support via de CAD2M helpdesk

Wat is er nu fijner dan altijd Nederlandse SOLIDWORKS support achter de hand te hebben op het moment dat je even vast loopt? Met het Service Level Agreement staan onze CAD2M’ers elke werkdag voor je klaar voor de meest uiteenlopende vragen. Je spreekt ze persoonlijk via de telefoon of een online verbinding via ons ticketsysteem.

Dit wil je vast weten

Antwoord:

Die vraag horen we vaak, maar daar is eigenlijk niet heel eenvoudig een antwoord op te geven. SOLIDWORKS is een zeer uitgebreid product, met oneindig veel mogelijkheden. Ook lichten wij graag de meerwaarde van CAD2M’s Service Level Agreement (SLA) toe. Daarom lichten wij dit liever persoonlijk toe.

 

Contact met een CAD2M’er >

Antwoord:

We snappen dat dit een veelgestelde vraag is. Bij het onderhoud (services) dat je hebt afgesloten bij jouw licentie zitten toch ook Helpdesk uren inbegrepen? Dat klopt, maar de voorwaarden hiervan zijn per soort licentie verschillend. Om hier meer duidelijkheid in te bieden heeft CAD2M een eigen Service Level Agreement opgesteld. In ons kenniscentrum lees je alles over het verschil tussen onderhoud en het CAD2M SLA.

Het verschil tussen onderhoud en het CAD2M SLA >

Antwoord:

Dit verschilt per leverancier en product. Bij SOLIDWORKS With Cloud Services kooplicenties is dit voor de eerste paar jaar wel verplicht. Wij leggen je graag persoonlijk uit hoe dit in zijn werk gaat en welke andere keuzes er zijn.

 

Contact met een CAD2M’er >

Dit zijn wij. CAD2M.

Wij weten als geen ander dat je alleen met beste software er natuurlijk niet bent. Wij, CAD2M’ers, worden daarom pas echt enthousiast wanneer we jou, met onze maakkennis, kunnen helpen het optimale uit je software pakketten te halen. Waarmee helpen we jou?

Taco Willemsen

Wil jij SOLIDWORKS Services afsluiten?

Dat kan, de mogelijkheden met SOLIDWORKS én CAD2M zijn eigenlijk eindeloos. Wij helpen je heel graag ontdekken wat het meest geschikt is voor jou.

Contact met CAD2M'er

Dit zijn wij. CAD2M

Maak kennis met ons

En zie wat ons hele dagen (en soms zelfs nachten) bezighoudt.

Bekijk de video