Selecteer een pagina
Design & Engineering

SOLIDWORKS Support

Ben jij op zoek naar technisch support voor SOLIDWORKS? Bij de aanschaf van een helpdesk contract kun je bij ons SOLIDWORKS support team van de helpdesk terecht voor technische ondersteuning. Onze CAD2M’ers hebben jarenlange ervaring in het geven van persoonlijke hulp aan startups, ZZP’ers, midden-klein bedrijven en multinationals in uiteenlopende branches.

 

Contact met CAD2M'er

Met SOLIDWORKS Support van CAD2M krijg je

5

Nederlandse ondersteuning bij je SOLIDWORKS producten

Krijg ondersteuning bij jouw hulpvraag door één van onze SOLIDWORKS experts, gewoon in het Nederlands.  

5

Snel hulp van een gecertificeerd SOLIDWORKS expert

Het streven is om elke vraag over SOLIDWORKS binnen een uur op te pakken. Wil jij gebruik maken van deze meest optimale service? Sluit dan een CAD2M  helpdesk contract af.

5

Verschillende mogelijkheden om hulp te krijgen

Naast telefonisch contact en contact per mail, kijken wij het liefst met Teamviewer met je mee om je zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. 

5

Ondersteuning bij uiteenlopende vraagstukken

Je kunt bij ons SOLIDWORKS support team van de helpdesk terecht voor uiteenlopende service en ondersteuning. Onze helpdesk beschikt ook over 3D printer en CAM specialisten. 

Zo helpt ons SOLIDWORKS Support team van onze helpdesk je direct verder 

Telefonisch contact

Spreek met een CAD2M’er

0314-377050 >

Helpdesk contact

Contact per mail

Stuur ons een e-mail

support@cad2m.nl >

TeamViewer

Laat ons meekijken

Download TeamViewer >

Bestanden delen met CAD2M? Dat kan via WeTransfer >>

Dit wil je vast weten

Antwoord:

Wil jij graag zo snel mogelijk hulp van onze SOLIDWORKS gecertificeerde CAD2M’ers, zodat jouw engineering niet stil komt te liggen?
Dan raden wij het aan om een helpdesk contract af te sluiten. Heb jij een helpdesk contract afgesloten, dan is ons streven om jouw hulpvraag binnen één uur te behandelen.

Bekijk het helpdesk contract >

 Antwoord:

De CAD2M helpdesk bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder SOLIDWORKS Support. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning op het gebied van 3D printen en CAM-oplossingen. 

Ons SOLIDWORKS Support team bestaat uit SOLIDWORKS gecertificeerde CAD2M’ers. Zij helpen je graag met alle SOLIDWORKS vraagstukken.

Antwoord:

Heb je een vraag over SOLIDWORKS? Neem dan eens een kijkje in het CAD2M kenniscentrum. Hier worden veel vragen omtrent SOLIDWORKS beantwoordt.

Kenniscentrum >

Dit zijn wij. CAD2M.

Wij weten als geen ander dat je alleen met beste software er natuurlijk niet bent. Wij, CAD2M’ers, worden daarom pas echt enthousiast wanneer we jou, met onze maakkennis, kunnen helpen het optimale uit je software pakketten te halen. Waarmee helpen we jou?

Wil jij onbeperkt toegang tot de helpdesk?

Sluit een helpdesk contract af dat bij jouw wensen en behoeften past. Onze CAD2M’ers denken daar graag over mee.

Contact met CAD2M'er

Dit zijn wij. CAD2M

Maak kennis met ons

En zie wat ons hele dagen (en soms zelfs nachten) bezighoudt.

Bekijk de video