Selecteer een pagina
SOLIDWORKS Huren

SOLIDWORKS Term License

Heb jij tijdelijk een SOLIDWORKS licentie nodig voor een stagiair of interim opdracht? Wil je eerst uitproberen of de software echt iets voor jou is? Of wil je altijd met de nieuwste software werken? Dan is een SOLIDWORKS Term License wellicht het overwegen waard. Je profiteert van alle functionaliteiten en je kunt al huren vanaf 3 maanden. 

Contact met CAD2M'er

Bekijk de huurmogelijkheden

Kies voor een huurlicentie en werk altijd met de nieuwste software

5

SOLIDWORKS 3D CAD

Met een huurlicentie voor SOLIDWORKS Standard, Professional of Premium heb je toegang tot de volledige versie. Tevens zit SOLIDWORKS Onderhoud er standaard bij in en blijf je automatisch up-to-date.

5

SOLIDWORKS Simulation

Met een huurlicentie van Simulation start je met het testen van je ontwerpen. Weet wanneer de vermoeiing optreedt en wat de levensduur van je product is.

5

SOLIDWORKS CAM

Meteen de vertaalslag maken naar de productie kan met SOLIDWORKS CAM. Met een huurlicentie ervaar jezelf hoe eenvoudig je de vertaling maakt naar draaien, 2.5D frezen of high-speed bewerken.

5

SOLIDWORKS PDM

Huur SOLIDWORKS PDM Professional voor 3 maanden of een jaar en ontdek hoeveel tijd het scheelt, wanneer al je ontwerpdata overzichtelijk wordt opgeslagen en gedocumenteerd.

5

SOLIDWORKS Composer

Een handleiding van je product is eenvoudig gemaakt met Composer. Ervaar dit zelf door gebruik te maken van een huurlicentie.

5

SOLIDWORKS Visualize

Een levensecht product op je beeldscherm laten zien, zonder dat deze geproduceerd is? Dat kan met Visualize. Test het met een huurlicentie en je marketing en sales collega’s zullen verstelt staan.

Maak de stap naar de cloud

De stap naar werken in de cloud komt steeds dichterbij. Ook Dassault Systèmes speelt hier goed op in met het  3DEXPERIENCE® Platform. Je hoeft dan geen volledige licenties meer aan te schaffen, maar je richt je omgeving in door bepaalde rollen met bijbehorende apps af te nemen.  Zo kun je verschillende facetten binnen het productontwikkelingsproces aan elkaar verbinden. Maar je kunt ook direct ontwerpen, beheren, simuleren en de productie aansturen vanuit dit platform. Hoe dat in zijn werk gaat en welke voordelen je dat kan opleveren lees op de  3DEXPERIENCE® Platform pagina.

Meer over 3DEXPERIENCE

Dit zijn wij. CAD2M.

Met alleen de beste software ben je er natuurlijk niet. Wij, CAD2M’ers, worden pas echt enthousiast wanneer we jou, met onze maakkennis, kunnen helpen het optimale uit je SOLIDWORKS software pakketten te halen. Waarmee helpen we jou?

Dit wil je vast weten

Antwoord:

Die vraag horen we vaak, maar daar is eigenlijk niet heel eenvoudig een antwoord op te geven. SOLIDWORKS is een zeer uitgebreid product, met oneindig veel mogelijkheden en veel verschillende huurlicenties. Daarom overleggen wij graag persoonlijk met je om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact met een CAD2M’er>

Antwoord:

Ja hoor die mogelijkheid is er zeker.  Neem contact met ons op en wij leggen je alles uit.

Contact met een CAD2M’er >

Antwoord:

Dat ligt eraan hoe je de vraag bekijkt. Met je standaard SOLIDWORKS licentie werk je aan je ontwerp op je eigen PC. Je installeert hier SOLIDWORKS echt op. Maar kies je voor 3DEXPERIENCE®  SOLIDWORKS dan kun je vanuit elke willekeurige internetbrowser ontwerpen in een SOLIDWORKS omgeving.

Lees meer over werken in de cloud >

Taco Willemsen

Meer weten over het huren van SOLIDWORKS?

De mogelijkheden met SOLIDWORKS én CAD2M zijn eigenlijk eindeloos. Wij helpen je heel graag ontdekken wat het meest geschikt is voor jou.

Contact met CAD2M'er

SOLIDWORKS bij van Raam

Verkort de doorlooptijd

Bij aangepaste fietsenfabrikant van Raam helpt SOLIDWORKS de doorlooptijd te verkorten, doordat ze in een vroeg stadium het ontwerp kunnen visualiseren. Ze communiceren dan al met leveranciers en klanten over het ontwerp.

Bekijk de video