Selecteer een pagina
Home > Trainingen > SOLIDWORKS Update Training Educatief
CAD2M webinars

SOLIDWORKS Update Training Educatief

Ook als leraar is het verstandig te blijven leren. Daarom bieden wij de SOLIDWORKS Update Training Educatief aan. In één dag ben jij weer helemaal op de hoogte van de laatste verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.
Inschrijven

Prijs

€ 350,-

Duur

1 dag

Deelnemers

Max. 8

Blijf up-to-date met SOLIDWORKS Educatief

De SOLIDWORKS software blijft zich continu ontwikkelen, zo komt er elk jaar een nieuwe versie uit met nieuwe en verbeterde functionaliteiten. In deze Update Training Educatief nemen onze CAD2M’ers je in detail mee in alle vernieuwingen op het gebied van 3D CAD. Maak alle features je eigen zodat jij en dus ook jouw leerling nog sneller en efficiënter kan werken.

Lekkere lunch

CAD2M certificaat

Leuke cursisten

Dit ga je leren…

Effectiever gebruik van SOLIDWORKS door optimale benutting van nieuwe functies. Onze ervaringen wijzen uit dat gebruikers – deels uit gewoonte en werkdruk – voor de oude ‘geleerde’ werkwijzen kiezen om hun ontwerpen op te zetten. Na deze training maakt de gebruiker sneller en optimaler gebruik van de laatste ontwikkelingen, om zo alles uit SOLIDWORKS te blijven halen.

Gewenste voorkennis

Ervaring met SOLIDWORKS 3D CAD | Afgeronde SOLIDWORKS Essential training | Ervaring met Windows™ OS.

Welke datum schikt jou?

Op dit moment is er nog geen trainingsdata gepland. Wil jij update Training Educatief volgen? Laat het ons weten, dan kijken we samen of we een andere datum kunnen inplannen.

Waar volg jij de training?

Online of op locatie in Doetinchem

Al onze trainingslokalen zijn zo ingericht dat het mogelijk is deze klassikale trainingen, op hetzelfde moment, online te volgen door middel van een stabiele videoverbinding. Jij kiest zelf of je de training vanuit je huis of kantooromgeving volgt of bij ons op locatie in Doetinchem. Op deze manier profiteer je altijd van de interactie met je trainer en medecursisten.

Inschrijven

Wil je meer weten over

Subsidie op je training >

Alle andere trainingen >

Onze trainers >

Taco Willemsen

Kunnen wij je helpen?

Ons trainingsaanbod is lekker divers. Heb je vragen over een training of ben je op zoek naar een aangepaste trainingsvorm? Wil denken graag met je mee!
Contact met CAD2M'er