Selecteer een pagina
Integratie met CAD2M

SOLIDWORKS Visualize

Breng jouw ontwerpen tot leven met Visualize. Je creëert eenvoudig levensechte afbeeldingen, animaties en interactieve web content. Je kunt je product zelfs in een virtuele omgeving zetten, voor een zeer realistisch beeld. Sales en marketing kunnen direct aan de slag met deze 3D renders.
Contact met CAD2M'er

Maak kennis met SOLIDWORKS Visualize

Bekijk hieronder de Visualize omgeving

Wil je SOLIDWORKS Visualize kopen?

3D rendering is eigenlijk niet meer weg te denken in een productontwikkelingsproces. Fotorealistische afbeeldingen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Intern om de uiterlijke kenmerken van een product goed te kunnen beoordelen in de ontwerpfase. Maar ook steeds vaker extern in marketing en communicatie uitingen. De kwaliteit is zo goed tegenwoordig, dat het niet van echt te onderscheiden is. Wil jij levensechte afbeeldingen maken met SOLIDWORKS Visualize? Bekijk dan op deze pagina de belangrijkste verschillen in functionaliteiten tussen Visualize Standard, Visualize Professional en de Visualize Boost.

Vergelijk hier Visualize Standard, Professional & de Boost

Waarom kies je voor SOLIDWORKS Visualize?

3D rendering in de cloud

Steeds meer maakbedrijven maken de stap naar de cloud, omdat dit veel voordelen met zich meebrengt. Dassault Systèmes speelt hier op in met het 3DEXPERIENCE® Platform. Via dit platform werk je aan je totale productontwikkelingsproces. Met ook de mogelijkheid om 3D renders te maken. Neem contact met ons op en we vertellen je alles over 3D rendering in de cloud.

Contact met een CAD2M’er >

Huur een Visualize licentie

SOLIDWORKS licenties koop je eigenlijk voor je leven en daar is de prijs van een licentie dus ook op gebaseerd. Heb je tijdelijk een licentie nodig of wil je eerst uitproberen of Visualize echt de beloftes waar kan maken? Kies dan voor een huurlicentie of ga ontwerpen en renderen via het 3DEXPERIENCE® Platform.

Dit zijn wij. CAD2M.

Met alleen de beste software ben je er natuurlijk niet. Wij, CAD2M’ers, worden pas echt enthousiast wanneer we jou, met onze maakkennis, kunnen helpen het optimale uit je Visualize pakket te halen. Waarmee helpen we jou?

Dit wil je vast weten

Antwoord:

Bij de SOLIDWORKS licenties Professional en Premium zitten bepaalde basisfuncties van Visualize inbegrepen, daar zijn geen extra kosten aan verbonden. Wil je gebruik maken van alle Visualize functies, neem dan contact met ons op. Wij bekijken samen welk pakket het best bij je past en welke kosten hier aan verbonden zijn.  

Contact met een CAD2M’er >

Antwoord:

Visualize is een heel gebruiksvriendelijk programma. Je zult versteld staan hoe eenvoudig ook jij tot levensechte 3D renders kunt komen. Wil je een beetje op gang geholpen worden? Laat het ons weten, dan zoeken wij een passende training bij jouw wensen.

 

Contact met een CAD2M’er >

Antwoord:

Met Visualize zelf kun je niet in de cloud werken. Maar op het 3DEXPERIENCE® Platform, de cloudoplossing voor het maakproces, zijn wel diverse rollen beschikbaar die 3D rendering mogelijk maken.

 

Lees meer over het 3DEXPERIENCE® Platform >

Wil jij met Visualize aan de slag?

De mogelijkheden met 3D renderen én CAD2M zijn eigenlijk eindeloos. Wij helpen je heel graag ontdekken wat het meest geschikt is voor jou.

Contact met CAD2M'er

Dit zijn wij. CAD2M

Levensecht beeld in ontwerpfasae

Aangepaste fietsenfabrikant van Raam zet Visualize in om al in de ontwerpfase een levensecht beeld te krijgen van de aangepaste fietsen die ze maken. Zo kunnen ze snel en direct communiceren met leveranciers en klanten.

Bekijk de video