Selecteer een pagina
Trainingen Peter CAD2M

Trainingstraject 1

Bij CAD2M hebben wij twee trainingstrajecten in het leven geroepen. Op die manier helpen wij met een logische trainingsopbouw. Klinken de termen plaatwerk, uitslagen, (large) assemblies, lasconstructies en lasnaden jou bekend in de oren? Wellicht zijn (enkele) trainingen binnen dit trainingstraject dan interessant voor jou.

Wat je moet weten over dit traject

We zijn erbij gebaat dat engineers en ontwikkelaars de juiste training volgen. Omdat we een zeer divers aanbod hebben van verschillende trainingen, hebben we een road map gemaakt om jou op weg te helpen. Dit traject kan bijvoorbeeld perfect worden opgenomen in het standaard trainingsaanbod voor nieuwe werknemers.

Voordeel
Trouwens, hadden we al gezegd dat het volgen van een traject voordeliger is dan het aanmelden voor losse trainingen. Bij het afnemen van minimaal drie trainingen maken wij een mooie prijs. We vertellen je er graag meer over.

1. Training SOLIDWORKS Essentials

De eerste training van dit trainingstraject is de Training SOLIDWORKS Essentials. Zoals de naam al zegt, leer je tijdens deze training de essentiële (basis) zaken van SOLIDWORKS 3D CAD.

Wat houdt dat in? Denk aan:

  • het maken van nieuwe onderdelen;
  • het samenvoegen van onderdelen tot een samenstelling;
  • en het genereren van werktekeningen.
SOLIDWORKS Essential Training CAD2M

Of kies voor de training CAD2M SOLIDWORKS Refresher

Heb je al enige ervaring met SOLIDWORKS, heb je er een poos niet meer meegewerkt, of heb je altijd met een ander 3D ontwerp pakket gewerkt? Dan past de Training CAD2M SOLIDWORKS Refresher beter bij je. We behandelen hier in sneltreinvaart belangrijke basisvaardigheden en vooral veel handige tips & tricks.

SOLIDWORKS Weldments Training CAD2M

2. Training SOLIDWORKS Sheet Metal

De Training SOLIDWORKS Sheet Metal gaat over alles rondom plaatwerk. Hoe creëer je plaatwerkdelen? Hoe zet je deze om naar een snijtekening? Ook multi-body plaatwerk, het maken van trechters en het toepassen van vormstempels komt allemaal tijdense deze tweedaagse training aan bod.

3. Training SOLIDWORKS Weldments

Tijdens de Training SOLIDWORKS Weldments leer je hoe je met standaard profielen gelaste constructies maakt in SOLIDWORKS. Leer lasnaden te tekenen en automatisch een zaaglijst te genereren. Ook tijdens deze training leer je een werktekening te genereren van de te lassen onderdelen.

SOLIDWORKS Weldments CAD2M
Drawings training CAD2M

4. Training CAD2M SOLIDWORKS Assembly Modeling

Onderdelen in een samenstelling aan elkaar verbinden, dat leer je tijdens de Training CAD2M SOLIDWORKS Assembly Modeling. We leren je in twee dagen hoe je:

  • omgaat met samenstellingen
  • patronen maakt in je samenstelling
  • een samenstelling zo optimaal mogelijk inricht;
  • omgaat met display states.

Heb je de Training CAD2M SOLIDWORKS Refresher gevolgd? Dan heb je veel onderwerpen uit deze training al doorlopen.

5. Training SOLIDWORKS Large Assembly

Onderschat de uitdagingen die komen kijken bij het werken met grote samenstellingen niet! Het op een goede manier opbouwen van de samenstelling is van groot belang en daar leren we je graag alles over tijdens de Training CAD2M SOLIDWORKS Large Assembly

CSWA Examen CAD2M
Drawings training CAD2M

6. Training SOLIDWORKS Drawings

Door een 2D werktekening te maken van een 3D ontwerp maak je een zo begrijpelijk mogelijk document voor de productie afdeling. In de Training SOLIDWORKS Drawings leer je hoe je snel, zorgvuldig en consistent tot een werktekening vol details komt. 

7. SOLIDWORKS CSWA Examen

Wanneer je slaagt voor het CSWA (Certified SOLIDWORKS Associate) bemachtig je het CSWA-certificaat, waarmee je aantoont dat je in staat bent om met SOLIDWORKS te werken. Je legt het examen als laatste onderdeel van het Trainingstraject Starter af, onder begeleiding van één van onze trainers.

CSWA Examen CAD2M

Meld je aan voor dit Trainingstraject

CAD2M'er-Martijn-Uitgesneden

Heb je vragen over onze trainingstrajecten?

Wij helpen je graag ontdekken wat voor jou de meest geschikte samenstelling is en vertellen je alles over de voordelen van een traject. Neem gerust contact met één van onze experts op.

Contact met CAD2M'er