Selecteer een pagina
Martijn Visser geeft training

Trainingstraject 2

Bij CAD2M hebben wij twee trainingstrajecten in het leven geroepen. Op die manier helpen wij met een logische trainingsopbouw. Draait bij jou alles om het ontwerpen van zeer geavanceerde 3D modellen? Wellicht zijn (enkele) trainingen binnen dit trainingstraject dan interessant voor jou. 

Wat je moet weten over dit traject

We zijn erbij gebaat dat engineers en ontwikkelaars de juiste training volgen. Omdat we een zeer divers aanbod hebben van verschillende trainingen, hebben we een road map gemaakt om jou op weg te helpen. Dit traject kan bijvoorbeeld perfect worden opgenomen in het standaard trainingsaanbod voor nieuwe werknemers.

Voordeel
Trouwens, hadden we al gezegd dat het volgen van een traject voordeliger is dan het aanmelden voor losse trainingen. Bij het afnemen van minimaal drie trainingen maken wij een mooie prijs. We vertellen je er graag meer over.

1. Training SOLIDWORKS Essentials

De eerste training van dit trainingstraject is de Training SOLIDWORKS Essentials. Zoals de naam al zegt, leer je tijdens deze training de essentiële (basis) zaken van SOLIDWORKS 3D CAD.

Wat houdt dat in? Denk aan:

 • het maken van nieuwe onderdelen;
 • het samenvoegen van onderdelen tot een samenstelling;
 • en het genereren van werktekeningen.
SOLIDWORKS Essential Training CAD2M

Of kies voor de Training SOLIDWORKS Refresher

Heb je al enige ervaring met SOLIDWORKS, heb je er een poos niet meer meegewerkt, of heb je altijd met een ander 3D ontwerp pakket gewerkt? Dan past de Training CAD2M SOLIDWORKS Refresher beter bij je. We behandelen hier in sneltreinvaart belangrijke basisvaardigheden en vooral veel handige tips & tricks.

2. Training SOLIDWORKS Advanced Part Modeling

De SOLIDWORKS Advanced Part Modeling training rond je af in twee dagen. Tijdens deze twee dagen verdiep je je in de oneindige mogelijkheden van SOLIDWORKS, zoals:

 • het modelleren met de multibody part techniek;
 • het schetsen van splines;
 • het gebruik maken van de sweep functie;
 • en nog veel meer.
SOLIDWORKS Advanced Part Modeling CAD2M
SOLIDWORKS Assembly Training CAD2M

3. Training CAD2M SOLIDWORKS Assembly Modeling

Onderdelen in een samenstelling aan elkaar verbinden, dat leer je tijdens de Training CAD2M SOLIDWORKS Assembly modeling. We leren je in twee dagen hoe je:

 • omgaat met samenstellingen
 • patronen maakt in je samenstelling
 • een samenstelling zo optimaal mogelijk inricht;
 • omgaat met display states.

Heb je de Training CAD2M SOLIDWORKS Refresher gevolgd? Dan heb je veel onderwerpen uit deze training al doorlopen.

4. Training SOLIDWORKS Surface Modeling

Je leert vrije vormen maken in SOLIDWORKS, waarbij je je met name richt op het maken en verbeteren van complexe surface bodies. Ook leer je solid en surfaces te combineren tijdens de Training SOLIDWORKS Surface Modeling.

 

Training op het gebied van Large Assemblies
Drawings training CAD2M

5. Training SOLIDWORKS Visualize

Leer hoe je eenvoudig 3D renders maakt op basis van je 3D model. Na de  Training SOLIDWORKS Visualize maak je levensechte afbeeldingen, animaties en interactieve content voor bijvoorbeeld je collega’s van Sales en Marketing. 

6. Training SOLIDWORKS Drawings

Door een 2D werktekening te maken van een 3D ontwerp maak je een zo begrijpelijk mogelijk document voor de productie afdeling. In de Training SOLIDWORKS Drawings leer je hoe je snel, zorgvuldig en consistent tot een werktekening vol details komt. 

Drawings training CAD2M
CSWA Examen CAD2M

7. SOLIDWORKS CSWA Examen

Bemachtig het officiële CSWA (Certified SOLIDWORKS Associate) certificaat. Hiermee toon je aan dat je goed in SOLIDWORKS kunt werken. Je kunt dit examen tijdens het traject afleggen. 

Meld je aan voor dit Trainingstraject

CAD2M'er-Martijn-Uitgesneden

Heb je vragen over onze trainingstrajecten?

Wij helpen je graag ontdekken wat voor jou de meest geschikte samenstelling is en vertellen je alles over de voordelen van een traject. Neem gerust contact met één van onze experts op.

Contact met CAD2M'er