Selecteer een pagina
Home > Trainingen
CAD2M trainers

Trainingen

Het is onze drijfveer om het beste in maakbedrijven naar boven te halen. En dat begint natuurlijk bij de benodigde maakkennis. CAD2M leert je graag om optimaal met onze software te werken én het beste in jezelf naar boven te halen. Maak kennis met onze trainingen.

Uitgelichte trainingen van CAD2M

SOLIDWORKS Essentials training

In deze training leer je de basis van SOLIDWORKS. Van nieuwe onderdelen maken, het maken van samenstellingen tot het omzetten naar 2D werktekeningen en nog veel meer.

Lees meer

SOLIDWORKS Simulation Training

Simulation training

Je leert de basis van Simuleren, waarbij de focus ligt op lineair statische analyses.
Lees meer >

SolidCAM 2.5D Training CAD2M

SolidCAM 2.5D training

Leer de basis van het frezen met SolidCAM en maak kennis met de meest gebruikte freesbewerkingen.
Lees meer >     

Trainingskalender 2022

Wil je in één oogopslag zien welke trainingen wanneer in 2022 worden aangeboden?
Bekijk dan hier de trainingskalender >

Bekijk hier al onze trainingen

CSWA Examen CAD2M
SOLIDWORKS CSWA examendag

SOLIDWORKS CSWA examendag

Het CSWA-certificaat staat voor Certified SOLIDWORKS Associate en toont aan dat je basiskennis van SOLIDWORKS bezit. Tijdens deze examendag maak je het CSWA examen onder begeleiding van een van onze trainers. Op deze pagina zie je de ingeplande examendata.

SOLIDWORKS CSWP Training CAD2M
SOLIDWORKS CSWP Training

SOLIDWORKS CSWP Training

Het CSWP-certificaat volgt op de CSWA-certificering en staat voor het beheersen van gevorderde vaardigheden in SOLIDWORKS. Met deze training word je klaargestoomd voor het examen. Op deze pagina lees je er meer over en zie je welke trainingsdata zijn ingepland.

SolidCAM 2.5D Training CAD2M
SolidCAM 2.5D Training

SolidCAM 2.5D Training

Na afronding van deze cursus ken je de basis van het frezen met SolidCAM en maak je kennis met de meest gebruikte freesbewerkingen. Lees op deze pagina wat er nog meer aan bod komt en wat de trainingsdata zijn.

DriveWorks Solo Training CAD2M
DriveWorks Solo training

DriveWorks Solo training

In de DriveWorks Solo training leer je als engineer de basis van DriveWorks. Gezamelijk starten we een nieuw DriveWorks project en aan het einde van de training heb jij zelfstandig een productconfigurator gebouwd. Bekijk de onderstaande pagina voor meer informatie.

CAD2M'er-Martijn-Uitgesneden

Staat er geen passende training bij?

Wij denken graag mee over welke training of datum het best bij jou past. Of vertellen je alles over onze bedrijfsspecifieke trainingen. De mogelijkheden met CAD2M zijn eindeloos, ontdek het zelf.

Contact met CAD2M'er