Selecteer een pagina

Webinar: 8 tips voor efficiënt 3D ontwerpen

Donderdag 27 juni 2024, 10:00 – 10:30 uur

  • 8 handige, praktisch toepasbare tips
  • Bespaar tijd en geld
  • Verstevig je concurrentiepositie

Hieronder een greep uit de onderwerpen die we behandelen

Werkplaatsuitrusting

Een goede uitrusting is het halve werk. Zoals een schilder niet zonder kwasten kan, kan een engineer niet zonder een krachtige computer en de juiste software. Daarom behandelen we in het webinar enkele tips die te maken hebben met de werkplaatsuitrusting en wat er zoal komt kijken bij een goed ingerichte werkplaats.

Sneltoetsen

Ontwerpen kan altijd sneller en slimmer. Bijvoorbeeld met sneltoetsen. Een tijdje geleden schreven we al een artikel over de meest essentiële SOLIDWORKS sneltoetsen die het vaakst door engineers worden gebruikt. In ons webinar zullen we een aantal van deze sneltoetsen uitlichten en demonstreren.

Trainingen

Een goede werkplaatsuitrusting is één, maar daarnaast moet de engineer zelf natuurlijk ook over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om goed met de software te kunnen werken. Hier komen onze trainingen om de hoek kijken, die we voor zowel de beginnende als de meer gevorderde engineer aanbieden.

Automatisering

Automatisering en efficiëntie gaan vaak hand in hand. Automatisering wordt vaak ingezet om processen sneller, nauwkeuriger en kosteneffectiever te maken, wat direct bijdraagt aan een verhoogde efficiëntie. De tips die we tijdens het webinar met je delen helpen om bepaalde taken slimmer aan te pakken.
Productkwaliteit verhogen met SOLIDWORKS Inspection

Ben jij er ook bij?

Bij CAD2M delen we graag onze kennis met je en helpen we je om sneller en slimmer producten te ontwikkelen. Het delen van handige, praktisch toepasbare tips hoort hier ook bij. Schrijf je in voor ons nieuwste webinar en ontdek hoe je jouw 3D ontwerpproces efficiënter inricht en zo je concurrentiepositie verstevigt.

Zien we jou ook op donderdag 27 juni om 10:00 uur? Vul je gegevens in op het formulier en ontvang alle benodigde informatie in je mailbox. Tot dan!

Schrijf je in en ontvang de benodigde informatie in je mailbox