Webinar: De kracht van ERP integratie

CAD2M’ers Michel en Sanne vertellen je meer over:
  • De grootste uitdagingen in de praktijk
  • Belangrijkste voordelen van onze zelfontwikkelde ERP integraties
  • Het implementatietraject bij CAD2M

Welke onderwerpen worden besproken?

Wat zijn PDM en ERP? En wat is ERP integratie?

PDM (Product Data Management) en ERP (Enterprise Resource Planning) zijn softwareoplossingen die maakbedrijven helpen bij het beheren van productgerelateerde data en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. ERP integratie verwijst naar het integreren van deze systemen, waardoor naadloze uitwisseling van gegevens mogelijk is. Naast SOLIDWORKS PDM kun je echter ook integreren met SOLIDWORKS en 3DEXPERIENCE®.

CAD2M’ers Michel en Sanne vertellen er meer over tijdens het webinar en laten aan de hand van een voorbeeld zien wat ERP integratie in de praktijk doet.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van ERP integratie?

Natuurlijk wil je niet alleen weten wat ERP integratie in de praktijk doet, maar ben je ook benieuwd naar de voordelen hiervan. Waarom zou je voor een integratie tussen SOLIDWORKS, SOLIDWORKS PDM of 3DEXPERIENCE en ERP moeten kiezen? Tijdens het webinar ontdek je hoe ERP integratie van meerwaarde kan zijn voor jouw bedrijf. Zo hoef je artikelen en stuklijsten bijvoorbeeld niet langer handmatig in een Excel-bestand over te typen. Naast dat dit tijd bespaart, verkleint het tevens de kans op fouten.

Het implementatietraject bij CAD2M

Voordat de integratie met ERP een feit is, wordt er een traject opgestart voor het implementeren van deze integratie. Bij dit implementatietraject hoort ook een stukje optimalisatie, zodat je zeker weet dat de integratie naar behoren werkt.

Michel en Sanne vertellen je graag meer over het implementatietraject en de toegevoegde waarde van CAD2M.

Andere interessante CAD2M Tools

Naast ERP integraties hebben we bij CAD2M ook nog andere tools ontwikkeld die het werken met SOLIDWORKS, SOLIDWORKS PDM en 3DEXPERIENCE® net een tikkeltje makkelijker maken. Maak tijdens het webinar kennis met enkele andere interessante CAD2M Tools.

STUDIOCAD2M behind the scenes

Bekijk het webinar

Spreekt het onderwerp je aan? En wil je het webinar graag bekijken? Vul dan je gegevens in op het formulier hiernaast, zodat we de link naar het webinar per e-mail naar je toe kunnen sturen.

Veel kijkplezier!

Vul je gegevens in en ontvang de link per e-mail.