Webinar: procesautomatisering in SOLIDWORKS PDM

CAD2M’ers Ard-Jan en Michel vertellen je meer over:

  • De grootste uitdagingen in de maakindustrie
  • Het belang van procesautomatisering in de huidige tijd
  • Hoe onze tools voor SOLIDWORKS PDM het productontwikkelproces efficiënter maken

Welke onderwerpen worden besproken?

Met welke uitdagingen maakbedrijven rekening moeten houden

De maakindustrie van nu ziet er anders uit dan die van circa 50 jaar geleden, toen 3D CAD nog in de kinderschoenen stond. In die 50 jaar is er veel veranderd. Al deze veranderingen bieden tal van kansen, maar brengen ook uitdagingen met zich mee. De markt verandert in een razendsnel tempo en de concurrentie wordt steeds heviger.

CAD2M’ers Michel en Ard-Jan vertellen meer over de grootste uitdagingen in de maakindustrie tijdens het webinar. Waar moet je als maakbedrijf vandaag de dag rekening mee houden?

De belangrijkste voordelen van procesautomatisering in PDM

Een snel veranderende, concurrerende markt vraagt om een gedegen aanpak. Bedrijven staan voor de uitdaging om sneller en slimmer producten te ontwikkelen. Dit vraagt om efficiëntieverbetering van het gehele productontwikkelproces.

Tijdens het webinar ontdek je hoe procesautomatisering hieraan bijdraagt en wat de voordelen zijn wanneer je bepaalde processen in SOLIDWORKS PDM automatiseert.

Onze tools voor SOLIDWORKS PDM

Bij CAD2M hebben we de afgelopen jaren verschillende tools ontwikkeld voor het automatiseren van repeterende en tijdrovende handelingen in SOLIDWORKS PDM. Op basis van de feedback van onze klanten hebben we deze tools steeds verder weten te verbeteren. En dit doen we nog steeds.

Tijdens het webinar komen de volgende tools aan bod:

  • SOLIDWORKS PDM Tools
  • CAD2M PowerTools
  • PDM – ERP integratie

Voorbeeld uit de praktijk

Hoe dragen onze zelfontwikkelde tools bij aan het succes van onze klanten? Welke tools hebben zij geïmplementeerd en wat zijn de resultaten hiervan? Michel en Ard-Jan bespreken een praktijkvoorbeeld zodat je een nog beter beeld krijgt van hoe onze tools voor SOLIDWORKS PDM het productontwikkelproces efficiënter maken.
STUDIOCAD2M behind the scenes

Bekijk het webinar

Ben je benieuwd wat procesautomatisering in SOLIDWORKS PDM jou kan opleveren? CAD2M’ers Michel en Ard-Jan vertellen je hier graag meer over tijdens ons webinar. Vul je gegevens in op het formulier hiernaast en je ontvangt direct een e-mail in je mailbox met daarin de link om het webinar te bekijken.

Veel kijkplezier!

Vul je gegevens in en ontvang alle benodigde informatie per e-mail.