Selecteer een pagina

Webinar: Productkwaliteit verhogen met SOLIDWORKS Inspection

Met CAD2M’ers Martijn en Sanne

  • SOLIDWORKS Inspection
  • De voordelen, investering en ROI
  • De opties en bijbehorende mogelijkheden

Bekijk hieronder wat we tijdens de webinar bespreken

SOLIDWORKS Inspection

SOLIDWORKS Inspection helpt je de controleprocessen rondom kwaliteit en inspectie te stroomlijnen en te automatiseren. Er is een directe integratie met SOLIDWORKS 3D CAD, waardoor je automatisch inspectierapporten genereert. Hierdoor reduceer je de tijd die gepaard gaat met tijdrovende processen. Tijdens het webinar gaan we dieper in op het belang van kwaliteitsnormen en inspectierapporten.

Standard, Professional en de mogelijkheden met 3DEXPERIENCE

Inspection kent twee opties, namelijk Standard en Professional. Eerstgenoemde is meer gericht op de basisbehoeften van kwaliteitsinspectie processen. Professional biedt extra mogelijkheden, zoals het automatisch creëeren van meetinstructies én de mogelijkheid om meetresultaten direct binnen de software vast te leggen en te beheren.

Daarnaast is het mogelijk om SOLIDWORKS Inspection te gebruiken in je 3DEXPERIENCE® omgeving. Met de rol Collaborative Designer for SOLIDWORKS krijg je toegang tot app ‘Inspect with SOLIDWORKS Inspection’.

De voordelen van Inspection

Het primaire voordeel is uiteraard het stroomlijnen van processen rondom de kwaliteitscontrole en inspectie. Doordat je diverse processen automatiseert, verkrijg je benodigde documenten snel en foutloos.

Een ander voordeel is de relatief lage investering en de hoge ROI. Hier vertellen CAD2M’ers Martijn en Sanne tijdens het webinar meer over.

SOLIDWORKS Inspection & CAM

Maak je ook gebruik van een CAM oplossing om je product te produceren? Aan het eind van het webinar behandelt CAD2M’er Nick nog enkele punten met betrekking tot dit onderwerp die mogelijk interessant voor je zijn. Zo licht hij onder andere de zogenaamde model-based-approach toe.
Productkwaliteit verhogen met SOLIDWORKS Inspection

Bekijk het webinar

Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het verkrijgen van inspectierapporten met SOLIDWORKS Inspection is zeer efficiënt en eenvoudig. CAD2M’ers Martijn en Sanne nemen je mee in deze oplossing, de mogelijkheden en de voordelen.

Ontdek het allemaal en schrijf je in. Je ontvangt de link om het webinar te bekijken direct in je mailbox.

Schrijf je in en ontvang de link per e-mail