CAD2M Webinar: Standaardisatie en Configuratie Management

  • Standaard vs. maatwerk
  • Voorkeursconfiguraties
  • Versnellen van productieproces
standaardisatie webinar

Welke onderwerpen worden besproken?

Standaardiseren

Hoe specifieker de klantvraag, hoe minder massaal je produceert. En hoe generieker de vraag, hoe meer je produceert. Want des te meer je tegelijk produceert, hoe meer je de kosten kunt reduceren.

Maar bestaat er ook een middenweg? Kun je binnen het productieproces bepaalde standaarden formuleren, zodat je de klant meer opties biedt, maar tegelijk snel en tegen lage kosten kunt leveren?

Vincent en Martijn vertellen er meer over tijdens het webinar. 

Configuratie Management

Configuratie Management, ook wel configuratie beheer genoemd is een methode om verschillende gestandaardiseerde items op een dusdanige manier te beheren waardoor je er een product mee kunt configureren.

Tijdens het webinar laten Vincent en Martijn zien hoe je verschillende configuraties managed met behulp van het 3DEXPERIENCE® platform.

Voordelen voor je bedrijfsvoering

Door middel van configuratie en standaardisatie versnel je de tijd die nodig is voor het ontwikkelen van je product. Tegelijkertijd biedt je meer opties aan bij de klant waardoor je tegemoet komt in de specifieke wens.

STUDIOCAD2M behind the scenes

Bekijk het webinar

Ben jij benieuwd welke voordelen het oplevert wanneer je aan de slag gaat met Standaardisatie & Configuratie? Laat hiernaast je gegevens achter en je kunt het webinar direct terugkijken.

Wellicht is dit de eerste stap naar Standaardisatie en Configuratie binnen jouw organisatie. Wij helpen graag.

Alvast veel kijkplezier!

Laat hier je gegevens achter en bekijk direct het webinar!