Select Page
Home > Dit zijn wij > Werken bij CAD2M
Technisch documenteren CAD2M

Werken bij CAD2M

Droomde je als kind, na je studie of tijdens vorige functies er al van om een CAD2M’er te worden? Laat je op deze pagina inspireren en bekijk wat de mogelijkheden zijn. Wie weet maken wij binnenkort kennis met elkaar en gaan we samen onze dromen najagen.

Bekijk vacatures

Maak vast kennis met (werken bij) ons

Zo ziet een dag bij CAD2M er uit

Hebben we je nu al overtuigd? Bekijk hier onze vacatures!

CAD2M in het kort

Bij CAD2M draait alles om het maakproces. Elk product dat bestaat is ontwikkeld door een engineer en om dat ontwikkel- en maakproces zo efficiënt mogelijk in te richten bestaan er diverse software oplossingen.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Van het 3D-ontwerpen tot de ontwerpen virtueel testen, maar ook het beheren van alle data of het optimaliseren van het complete bedrijfsproces dat bij de ontwikkeling van een product komt kijken, kun je ondersteunen met software. Bij CAD2M bieden we die software oplossingen aan, maar worden we juist nog enthousiaster van alles eromheen.

Dit zijn wij. CAD2M.

Hoe halen we nu het optimale uit die software pakketten en natuurlijk ook uit ideeën van de engineer? Hoe kan iedereen binnen een productontwikkelproces efficiënter, sneller en nog leuker werken? En hoe blijven wij zelf vindingrijk zodat we samen met onze CAD2M’ers en onze klanten kunnen blijven groeien.

|

“Als consultant heb ik veel kennis nodig. Je blijft jezelf door ontwikkelen jaar in,  jaar uit. Die lange adem komt ook terug in mijn hobby waarmee ik de bijnaam The Iron Man heb gekregen. De sportterm Iron Man bestaat uit 3,86 kilometer zwemmen, 180.2 kilometer fietsen en 42,195 kilometer hardlopen.”

Bram Ottenhof

Consultant bij CAD2M

Wist je dat we bij CAD2M

5

Samen willen groeien?

Dat betekent dat onze CAD2M’ers de mogelijkheid krijgen om te blijven groeien in welk opzicht dan ook. Wij geloven dat wij op die manier ook samen met onze klanten kunnen blijven groeien.

5

1 keer per maand met z'n allen lunchen?

Een paar enthousiaste CAD2M’ ers zorgen voor de gedekte tafel, zodat we samen kunnen genieten van de lunch en elkaars verhalen.

5

Op vrijdag proosten op de week?

Elke vrijdagmiddag is er een borrel om de week nog even door te nemen of gewoon een potje te poolen of gamen. 

5

De Graafschap Businessclublid zijn?

Maar ook op andere gebieden bijdragen en lid zijn van de culturele Businessclub van Amphion. En natuurlijk sponsoren we Orion, waar je hierna meer over leest.

5

Regelmatig leuke uitjes hebben?

Wij houden van lekker eten, een escaperoom, wat actiefs doen, een foute-kersttruien ontbijt, of gewoon een barbecue buiten bij ons pand. 

5

Een gameroom hebben?

Leef je uit in deze ruimte op het poolbiljart, dartbord of de playseats voor een potje FIFA of Formule 1. Maar chillen met de gezelligste collega’s op de loungebank is ook zeker toegestaan. 

5

Veel met studenten samenwerken?

Of het nu om een afstudeerstage of een snuffelstage gaat wij vinden alles interessant. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

5

Een jong team hebben?

Er werken veel jonge enthousiaste mensen die nog veel willen en kunnen leren van de ‘oude rotten in het vak’, die we gelukkig ook hebben bij CAD2M.

5

Lid zijn van Smart-Hub Achterhoek?

Zij laten zien dat de Achterhoek veel te bieden heeft voor studenten die op zoek zijn naar een stage. En daar zijn wij het zeker mee eens!

5

Shirtsponsor van Orion zijn?

Orion volleybalt op het hoogste niveau (Eredivisie) en wij zijn trotste shirtsponsor. Hun voormalig speler Shalev Saada werkte voorheen bij CAD2M.

Spreekt jou dit aan én ben jij een echte CAD2M’er?

CAD·2·M’·er (de; m,v; meervoud: CAD2M’ers)

1. iemand die vindingrijk is en leeft voor uitdagingen binnen proces- én productontwikkeling

2. iemand die écht enthousiast wordt van samen groeien met de klant

3. iemand die zijn of haar (maak)kennis graag deelt én met een jong team in een dynamische omgeving werkt

Bekijk hier onze vacatures

CAM Project bij De Mercuur met Wesley Rouwenhorst
Support Engineer

Support Engineer

Ben jij op zoek naar een functie waarin je het eerste aanspreekpunt bent bij technische vragen en uitdagingen binnen het proces van 3D ontwerpen naar verspanen? Lijkt het je leuk om jouw technische bijdrage te leveren aan het team van CAM? En ben je bereid om nog meer van dit proces te leren? Dan hebben wij goed nieuws.

CAD2M Design and engineering
Applicatie Consultant PDM/CPQ

Applicatie Consultant PDM/CPQ

Ben jij technisch ingesteld en heb je perfect door wat de behoeften van een klant zijn? Vind je het leuk om samen te werken met een team van technische CAD2M’ers? En wil je samen met ons technische vraagstukken oplossen voor onze klanten? Dan is CAD2M naar jou op zoek!

Content Marketeer

Content Marketeer

Ben jij een aanpakker die alle vormen van content waardeert? Gaat jouw hart sneller kloppen van converterende teksten of contentproducties? En lijkt het jou leuk om in een marketingteam te werken waarin veel facetten van marketing samenkomen? Dan is CAD2M naar jou op zoek!

Full Stack Developer

Full Stack Developer

Ben jij een enthousiaste Developer die graag zelfstandig én in een team werkt? Heb je een gevoel voor techniek? En voel jij je helemaal thuis in een programmeeromgeving? Dan is CAD2M naar jou op zoek!

Staat jouw droombaan er (nog niet) tussen?

Laat je CV achter en mocht er een match ontstaan, schromen wij natuurlijk niet om contact met jou op te nemen. Heb je vragen over werken of een stage bij CAD2M? Bel ons dan op 0314 – 377050 en vraag naar Karina Stroms.

Laat je CV achter

Werken bij CAD2M in beeld