Technisch documenteren CAD2M

Werken bij CAD2M

Droomde je als kind, na je studie of tijdens vorige functies er al van om een CAD2M’er te worden? Laat je op deze pagina inspireren en bekijk wat de mogelijkheden zijn. Wie weet maken wij binnenkort kennis met elkaar en gaan we samen onze dromen najagen.

Bekijk hier onze vacatures

CAD2M-Customer_Serivce
Customer Service Medewerker

Customer Service Medewerker

Ben jij degene met een klantgerichte instelling en weet jij de vraag van klanten en collega’s op waarde te schatten? Heb jij een luisterend oor, kun je goed doorvragen en ben je oplossingsgericht? En krijg jij energie van het plannen en organiseren van taken die vastgelegd moeten worden? Dan is CAD2M op zoek naar jou!

Applicatie Consultant

Applicatie Consultant

Werk jij graag met SOLIDWORKS en wil je je kennis overdragen en de klant verder helpen met het implementatie proces? Vind je het leuk om samen te werken met een team van technische CAD2M’ers? En wil je samen met ons technische vraagstukken oplossen voor onze klanten? Dan is CAD2M naar jou op zoek!

Support Engineer

Support Engineer

Ben jij op zoek naar een functie waarin je het eerste aanspreekpunt bent bij technische vragen en uitdagingen? En lijkt het je leuk om jouw technische bijdrage te leveren aan de afdeling Professional Service, welke door onze klanten geroemd wordt? Dan hebben wij goed nieuws!

Robin Training CAD2M
Trainer

Trainer

Ben jij technisch ingesteld en heb jij affiniteit met o.a. het 3D tekenpakket SOLIDWORKS en andere automatiserings softwarepakketten? Ben jij iemand die graag kennis deelt, maar nog belangrijker op een pakkende manier overbrengt? Sta jij graag voor een groep en wil jij bijdragen aan het verhogen van de kennis van onze klanten? Dan is CAD2M naar jou op zoek!

Account Manager CAD2M
Account Manager

Account Manager

Wil jij werken in een dynamische omgeving die continu in beweging is en waar veel kansen zijn? En wil jij bouwen aan sterke partnerships in de maakindustrie voor nu en in de toekomst? Dan is deze functie echt iets voor jou.

CAD2M in het kort

Bij CAD2M draait alles om het maakproces. Elk product dat bestaat is ontwikkeld door een engineer en om dat ontwikkel- en maakproces zo efficiënt mogelijk in te richten bestaan er diverse software oplossingen.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Van het 3D-ontwerpen tot de ontwerpen virtueel testen, maar ook het beheren van alle data of het optimaliseren van het complete bedrijfsproces dat bij de ontwikkeling van een product komt kijken, kun je ondersteunen met software. Bij CAD2M bieden we die software oplossingen aan, maar worden we juist nog enthousiaster van alles eromheen.

Maak vast kennis met (werken bij) ons

Zo ziet een dag bij CAD2M er uit

Samen groeien is één van de kernwaarden van CAD2M. Dat doen we met behulp van ons Talentgericht Werken programma. Nieuwsgierig zijn naar jezelf én andere CAD2M’ers, met als doel om het potentieel van eenieder te benutten, CAD2M’ers in hun kracht te zetten, meer betrokkenheid te genereren en met elkaar plezier te hebben.

Wist je dat we bij CAD2M

5

Samen willen groeien?

CAD2M’ers krijgen de mogelijkheid om te blijven groeien. Bijvoorbeeld door ons Talentgericht Werken programma. Hierdoor halen we het beste in elkaar – en daarom ook in onze klanten – naar boven.

5

1 keer per maand met z'n allen lunchen?

Een paar enthousiaste CAD2M’ ers zorgen voor de gedekte tafel, zodat we samen kunnen genieten van de lunch en elkaars verhalen.

5

Op vrijdag proosten op de week?

Elke vrijdagmiddag is er een borrel om de week nog even door te nemen of gewoon een potje te poolen of gamen.

5

De Graafschap Businessclublid zijn?

Maar ook op andere gebieden bijdragen en lid zijn van de culturele Businessclub van Amphion. En natuurlijk sponsoren we Orion, waar je hierna meer over leest.

5

Regelmatig leuke uitjes hebben?

Wij houden van lekker eten, een escaperoom, wat actiefs doen, een foute-kersttruien ontbijt, of gewoon een barbecue buiten bij ons pand.

5

Een gameroom hebben?

Leef je uit in deze ruimte op het poolbiljart, dartbord of de playseats voor een potje FIFA of Formule 1. Maar chillen met de gezelligste collega’s op de loungebank is ook zeker toegestaan.

5

Veel met studenten samenwerken?

Of het nu om een afstudeerstage of een snuffelstage gaat wij vinden alles interessant. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

5

Een jong team hebben?

Er werken veel jonge enthousiaste mensen die nog veel willen en kunnen leren van de ‘oude rotten in het vak’, die we gelukkig ook hebben bij CAD2M.

5

Lid zijn van Smart-Hub Achterhoek?

Zij laten zien dat de Achterhoek veel te bieden heeft voor studenten die op zoek zijn naar een stage. En daar zijn wij het zeker mee eens!

5

Shirtsponsor van Orion zijn?

Orion volleybalt op het hoogste niveau (Eredivisie) en wij zijn trotste shirtsponsor. Hun voormalig speler Shalev Saada werkte voorheen bij CAD2M.

Spreekt jou dit aan én ben jij een echte CAD2M’er?

CAD·2·M’·er (de; m,v; meervoud: CAD2M’ers)

1. iemand die vindingrijk is en leeft voor uitdagingen binnen proces- én productontwikkeling

2. iemand die écht enthousiast wordt van samen groeien met de klant

3. iemand die zijn of haar (maak)kennis graag deelt én met een jong team in een dynamische omgeving werkt

Staat jouw droombaan er (nog niet) tussen?

Laat je CV achter en mocht er een match ontstaan, schromen wij natuurlijk niet om contact met jou op te nemen. Heb je vragen over werken of een stage bij CAD2M? Bel ons dan op 0314 – 377050 en vraag naar Karina Stroms.

Laat je CV achter

Werken bij CAD2M in beeld