Selecteer een pagina

Talentgericht Werken

Samen groeien is één van de kernwaarden van CAD2M. Maar hoe groei je samen? Elke CAD2M’er speelt hierin een belangrijke rol. En CAD2M heeft hierin een belangrijke rol te vervullen richting alle CAD2M’ers. Daarom zetten wij in op Talentgericht Werken en zetten wij CAD2M’ers in hun kracht. Waarom en hoe doen we dat?

Met plezier samenwerken

‘Met plezier samenwerken’ is één van de belangrijke drijfveren voor ons als CAD2M. En met plezier samenwerken bereik je onder andere door plezierig werk. Misschien nog wel belangrijker: dat je begrip hebt voor de talenten van jouzelf én jouw collega’s. Iedereen is uniek en CAD2M vindt het verbinden van unieke kenmerken van personen belangrijk. Zo zorg je niet alleen voor leuker, maar ook voor beter werk.
Talenten-bespreken-bij-CAD2M

Hoe werken we samen?

Een fijne samenwerking is essentieel om met plezier naar je werk te gaan. En om fijn samen te werken is het ontdekken van je eigen talenten en die van collega’s de basis. Hiervoor zetten we CliftonStrengths, wereldwijd door meer dan 25 miljoen mensen gebruikt, in. Na het assessment ontvangen CAD2M’ers op basis van 34 talenten handvatten om mee aan de slag te gaan.

Door de inzet van het CliftonStrengths assessment helpen we CAD2M’ers:

  • bij het leren (her)kennen van hun talenten (name it);
  • bij het waarderen van hun talenten (claim it);
  • bij het bewust inzetten van hun talenten en elkaars talenten (aim it).
Talenten-beschrijven

Waarom werkt CAD2M zo?

Aan de hand van de bovenstaande methodiek richt CAD2M zich op het Talentgericht Werken met CAD2M’ers. Nieuwsgierig zijn naar jezelf én andere CAD2M’ers kenmerkt dit gedachtegoed. Met als uiteindelijke doel om het potentieel van eenieder te benutten, CAD2M’ers in hun kracht te zetten, meer betrokkenheid te genereren en met elkaar plezier te hebben.

Jouw talenten inzetten binnen CAD2M?

Ben jij enthousiast geworden van onze visie op Talentgericht Werken en wil je CAD2M’er worden? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk vacatures
Contact opnemen met Karina

Maak kennis met…

Onze CAD2M’er Henry Gerritsen, die al jarenlang bij CAD2M actief is.

Waar krijgt Henry energie van?

Hoe zet Henry zijn kennis en ervaring in voor al die klanten, die zich bezighouden met productontwikkeling en procesoptimalisatie? Hij vertelt je er meer over, en geeft ook een inkijkje in CAD2M’s geschiedenis.