What’s New in SolidCAM 2023

  • Ontdek de nieuwste SolidCAM features
  • Download de presentatie

 

Wat mag je verwachten van SolidCAM 2023?

5

Turbo HSR en Turbo HSM

Met SolidCAM 2022 profiteerde je al van de voordelen van Turbo HSR en Turbo HSM. De rekenkracht van deze module werd namelijk met 50% versneld. In de nieuwste (2023) versie borduurt SolidCAM hierop voort.

5

Toolsheet

Creëer en beheer templates met SolidCAM 2023. Deze functie helpt je om de middelen die je bij de machine nodig hebt, vooraf vast te leggen voor de order die je gaat produceren.

5

SolidCAM voor operators

Operators hebben in SolidCAM 2023 nog meer inzicht. Het 3D model wordt direct getoond en ook de machine simulatie en preview kan gebruikt worden. SolidCAM voor operators is beschikbaar in drie versies, namelijk: Editor, Editor LT en Simulator. 

5

Toolkit

Met name Mill-Turn en Swiss-Type gebruikers selecteren gereedschappen razendsnel vanuit de Machine Preview. Ook is het klemsysteem toegevoegd aan de nieuwste versie.

Heb je het forum van SolidCAM al eens geraadpleegd? Tal van topics, ook over de nieuwste SolidCAM versie, helpen je verder.

Aantal vernieuwingen uitgelicht

Zit je nog met vragen? Stel ze ons gerust.

Download de presentatie!

Wat heeft SolidCAM 2023 allemaal in petto? Aan de hand van een presentatie laat SolidCAM meer zien over de nieuwe features en verbeteringen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met een CAD2M’er. We staan je graag te woord.

Nick What's New in SolidCAM 2023