Selecteer een pagina

Het succes van goede Product Data Management

Download de whitepaper en ontdek o.a. meer over:

  • snellere doorlooptijden;
  • productkwaliteit verhogen;
  • (faal)kosten reductie.
Whitepaper Product Data Management Mock-up

Wat lees je onder andere in deze whitepaper?

Uitleg over Product Data Management

Ieder product wordt ontworpen en gemaakt op basis van (veel) productdata, daarover vertellen we je alles in dit whitepaper. De definitie en functie van Product Data Management staat er beschreven. Tevens gaan we in op de vraag wat PDM op kan leveren én welke maakbedrijven het meeste profiteren van PDM.

Ondertussen kun je ook terecht op onze pagina over Product Data Management.

De successen van Product Data Management

We beschrijven tevens wat je moet doen om snellere doorlooptijden in verschillende processen te realiseren. Maar ook hoe je de productkwaliteit behoudt en verbetert. Tevens laten we op welke manier je (faalkosten reduceert en hoe je oragnisatie groeit door middel van innovatie.

Want bovenstaande successen behaal je onder meer door het ontwikkel en offerteproces te versnellen, door je productdata te centraliseren en door bewezen ontwerpen te (her)gebruiken.

Lees er alles over in de whitepaper!

Wat je nodig hebt voor Product Data Management

Tot slot is het van belang om te weten wat je nodig hebt voor goede Product Data Management. We vertellen graag meer over welke oplossingen er zijn. Maar ook hoe de implementatie bij CAD2M werkt en welke trainingen wij verzorgen.

PDM Whitepaper

Vul je gegevens in

Download de whitepaper

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Het goed beheren van productdata moet je niet onderschatten. Goed databeheer kan een enorme uitdaging zijn. Wat je kan bereiken met goede Product Data Management en hoe je dat doet lees je in dit whitepaper.

Alvast veel leesplezier!